Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije

>

Diljem svijeta, stotine hiljada parova svake godine se suočavaju sa problemom bele kuge. I više od polovine njih postati sretni roditelji kroz dostignuća moderne medicine. Ovdje najbolje IVF klinika, u skladu sa učesnicima Interneta u ruskih gradova sa komentarima.

U ovom članku:

  • IVF klinike Moskva
  • IVF klinike St. Petersburg
  • IVF klinike u Jekaterinburg
  • IVF klinike grada Krasnodar
  • IVF Klinika za Nižnji Novgorod
  • IVF klinike u Samara
  • IVF klinike u Rostov-na-Donu
  • IVF klinike grada Khabarovsk
  • IVF klinike Irkutsk
  • IVF klinike u Vladivostoku

Moscow city

Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije

Klinika «AltraVita»

Adresa: G. Ul. Sermon, 4.

Miscelanea: Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije

Telefon:.: +7 (499) 127-39-36, +7 (499) 127-04-88

Komentari klijenata klinike:

Faith:

Otišao sam tamo prvog izbora. Doktor je izvanredan - barem, nikada ranije nisu sa takvim pažljiv i detaljan pristup. Odmah sam ispitivao u detalje o svemu, a sve snimljene u veliki lični karticu. U SAD-u, takođe, sve vrlo pažljivo ispitanih. Onda sam došao da prođe SG, a onda ćemo napraviti sastanak sa androloga. Ulaz košta 1.500 rubalja. Klinika je vrlo dobar.

Anna:

U ovoj klinici, napravio sam prvi pokušaj na IVF + ICSI, prvi HCG je bio pozitivan, ali pauze trudnoće. Dr. razočaranje je bio istinski. Bilo je kašnjenja u prijemu, ali svi ljudi kojima je potrebno više vremena da prihvate ko manje. Doktori objasniti razumljivo i senzacija protok nije prisutna. Mi ćemo pokušati da nastavi da se tretira, a na istom doktora u istoj bolnici kao zadržala puno povjerenje i razumijevanje u omiljene lekara i odabrane metode liječenja!

Klinika "IVF Centar"

Miscelanea 2017

Adresa: Ul. Argunovskaya, d. 3 (Poslovni centar, 3. kat)

Telefon:.: +7 (495) 645-26-13

Web stranica: www.medica-mente.ru

Komentari klijenata klinike:

Svetlana:

Ova klinika je vrlo dobar, s obzirom na odvajanje IVF jači u Ruskoj Federaciji. Kada prijatelj je prikupljanje novca za ovu proceduru, popela se čitav internet sa sobom u potrazi mišljenja, informacije, statistike, jasno je "Centar za eko" dobro više djevojčica na eko-forum također preporučuje da je čak i jeftinije nego u mnogim metropola eko-centara. Rezultat dobijen sa prvom protokolu, sve ispalo, djevojka trudna. Uostalom, tu je mnogo zavisilo od majke obuku, kao i veoma važno je stručnost profesionalaca koji su odabrali tehniku.

Arina:

Wonderful specijalista, odličan klinika. Sve mi se dopalo iz učtivo djevojke na recepciji sa situacijom u većini klinici. Ali to je samo cvijeće i bobice - je žalbu na "novi život". Nedavno sam imao dječaka kroz ovoj klinici. Mnogi zahvaljujući doktorima.

Grad Sankt Peterburg

Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije | Miscelanea 2017

Klinika "Eko"

Adresa: G. Saint - Petersburg, ul. Baka 2 d.

Telefon:.: +7 (812) 325-27-27

Komentari klijenata klinike:

Catherine:

Ovo je pristojan medicinski centar sa odličan nivo usluga, posebno je važno da se u ovom "rade" metro Elizarovskaya različitih medicinskih centara, generalno, ne! Mi smo pokušavali da zatrudni, upućene različitim profesionalcima. Ali samo u klinici, mi smo bili uspješni.

Irina:

Otišli smo tamo na preporuke prijatelja! Ja to stvarno sviđa tamo, servis može zaista nazvati prve klase! Da se testira, rezultati su samo nekoliko dana! Novac potrošen puno, ali u korist! Sve u svemu ovo je odličan klinika za one koji pate od neplodnosti!

Klinika "Aymed"

Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije | Miscelanea

Adresa: G. Sankt Peterburg, ul. Stakhanovtsev, d. 13 (m. "Novocherkassk")

Telefon: +7 (8812) 445-20-11

Web stranica: www.aimed.spb.ru

Komentari klijenata klinike:

Elena:

U "Aymed" klinika je vidljiv za 1, 5 godina, glavni ljekar na Samusenkova čl. A. Obaviti kompletan pregled, nije utvrditi uzrok neplodnosti - nije sazrela jaje. Uradio sam 3 IUI - nema efekta. Ali moj muž i ja smo odlučili da ne treba promijeniti doktora, i to ne bez razloga! Kao rezultat toga, samo jedan pokušaj IVF je bio uspješan! Sada očekujemo bebu!

maria:

"Aymed - na naš težak put sa suprugom prvi klinici. U stvari, već smo bili u očaju, ali ja bih da kažem svima - ne odustati! Doktori na ovoj klinici je jako simpatičan i prijatan, ona Klinike čini odličan utisak u cjelini, nakon nekoliko pokušaja, mi smo to uradili, očekujemo bebu. Hvala vam puno na liječnicima.

Klinika "Ava - Peter"

Miscelanea 2017: Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije

Adresa: G. Sankt Peterburg, Nevsky Prospect, 22/24.

ili Avenue. Jurij Gagarin, 24, slovo A, building 1

Telefon:.: +7 (812) 600-78-20, +7 (812) 600-77-78

Web stranica: avapeter.ru

Komentari klijenata klinike:

Ella:

Voleo sam Ava Peter. Ona je tretirana od strane doktora u Kamenetz BA Briga osoblje, zatišje pred punkciju, a onda dati da popije kakao, sve ljubazno i ​​vrste. Ja sam bio drugi pokušaj u Kamenetz, nadam se da je ovo moj zadnji izvještaj. Dr. mi se stvarno sviđa, pozvati odmah, ne dugo-vjetru, ali sva pitanja su odgovori, smatra se da je doktor je profesionalni pregled napravljen na prvom prijemu.

Christina:

Ona je IVF AVA-Peter u Gagarin. Ona je radila prvi put. U isto djevojka blizance prvi put. Djevojka koja me je, dušo, po drugi put, previše (prvi put u Otto učinio - bezuspješno). Sve ovisi o profesionalnosti ljekara. Postoji Zamrzavanje embrija. Ali kada ste saznali da ste dobili navikli embrionchiky se posmatra na mjesto stanovanja. Ali, u konsultaciji oni sigurno neće biti odbijen.

Jekaterinburg grad

Photo Miscelanea 2017: Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije

Klinika "Partus"

Adresa: G. Str. Mamin-Sibiryak, d. 171 i

Telefon: +7 8 (343) 350-25-90

Komentari klijenata klinike:

tatiana:

Kao što sam primetio neplodnosti u OM, i moj doktor preporučuje Partus klinici. On kaže da postoji visok procenat, niko ne razumije kako to rade da postignu takve odlične rezultate. Kad smo stigli, sve uredno, prijateljski doktor. Stigli smo već sa rezultatima svojih ispitivanja, samo je čovek jednom izvrši analizu sperme. Kao rezultat toga, rečeno nam je da je to bilo potrebno da dođe do 16. dana ciklusa. Kao rezultat toga, postao sam trudna. Moja tetka je tamo IVF, to je radio prvi put. Koji vodi divna devojčica od 10 mjeseci.

Zinaida:

Ona je tretirana u Partus u 2008. godini. U početku je doktor Zavyalov, onda drugi pokušaj Kuznetsov. Rezultat je bio pozitivan, djevojka je sada raste, već 4 godine. Doktori na ovoj klinici su velike. Osoblje posebnu zahvalnost. Svi, bez izuzetka, vrlo pažljiv, prijateljski i dobrodošlice. Hvala vam puno za čudo!

Klinika "Medicina Centar Family"

Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije | Photo Miscelanea 2017

Adresa: G. Str. Divisional-Vasileva, d. 1/3

Telefon:.: +7 (343) 214-89-99

Komentari klijenata klinike:

Valentine:

To čuo ovoj klinici. A poznato par 3 godine bio tretiran u jednoj klinici u Ekaterinburg od neplodnosti, ali onda su otišli u kliniku, a nakon kratkog vremenskog perioda dok su bili djeca!

Irina:

Poštenje, iskrenost i profesionalnost - to su riječi koje mi padaju na pamet na pomen ove klinike. Kvashnin Elena - doktor od Boga, divna osoba. Nijedan od klinike nije ispunio tako mnoge od tih medicinskih stručnjaka. Veoma sam zahvalan na svemu.

Oles:

U ovoj klinici uočena u junu 2011. godine, dr NS Yamalyevoy Bilo je nekih problema koje je trebalo riješiti još dugo. I kao rezultat - 8 nedelje trudnoće. Doktori su radili svoj posao! Ja sam sretan.

Grad Krasnodar

Miscelanea Photo 2017

Klinika "Embrio"

Adresa: G. Krasnodar, ul. Boulevard Clara Lučko, d. 8

Telefon:.: +7 (861) 261-22-52

Web stranica: www.embryo-ivf.com

Komentari klijenata klinike:

Natalia:

Uzeo sam punu tretman u klinici "embriona". Prije taloženje na klinici pročitao mnogo birati. Kada je, nakon dugotrajne terapije, moj muž vidio negovani dvije pruge, kako je želio da plačem od sreće. Pozovite svog doktora, preporučljivo je droga za hormonalne podršku. Vidio sam ih do 12 tjedana, a onda je potpuno adekvatna trudnoća bez komplikacija. Naš sin je rođen u kolovozu, a mi smo izuzetno sretni!

Anastasia:

Ova klinika je odličan. To nam je pomoglo da zatrudni sa svojim mužem u kratkom vremenu. Veoma sam zahvalan svima koji su nam pomogli u ovom. Hvala vam što ste da još uvijek postoje ljudi poput Dr. Shekhovtseva LN

Klinika "Kuban Medical Center"

Best Miscelanea 2017

Adresa: G. Krasnodar, ul. Moskva, d. 65

Telefon:.: +7 (861) 252-14-55

Web stranica: www.ivf.kub.ru

Komentari klijenata klinike:

lydia:

Ispitati Smelova vrlo profesionalno doktor, ona je bila u mogućnosti pronaći uzrok moje neplodnosti, koji nije mogao naći drugi doktori za 8 godina. Sada priprema za insiminatsiy, vjerujem da će sve ispasti, i moj muž i dijete će biti! A vrlo blizak prijatelj pohvalio centra, to je bila ta koja je insistirala da sam bio tamo tretiran.

Faith:

Prekrasan objekt! Doktori ovdje su stvarno profesionalci. Rad na liniji specijalizacije. Ja sam dobila tretman u centru i bio zadovoljan rezultatima. Moja kćerka je sada 9 mjeseci. Iako je granatiran, ali korist.

Grad Nizhniy Novgorod

Best Miscelanea 2017

"Stork" Klinika

Adresa: G. Nizhny Novgorod, ul. Beketov, d. 23 (preko puta kuglanje "Victory")

Telefon:.: +7 (831) 412-25-96

Komentari klijenata klinike:

Victoria:

Zbog medicinski centar "Stork", ovog ljeta naš dvoynyashechky rođen (kći i sin). Puno hvala Khruleva Natalia V.! IVF je ispalo prvi put. U tom je tretirana za neplodnost kliniku za još 5 godina.

Irina:

Mi se trudimo da zatrudni na svoje 1.5 godine. Od februara 2010. godine, na početku zabilježene u "Stork", doktor Sherstneva OV Ovo je velika klinika bez daljnje analize i ozdravljenja, pomoći stav od čistačice do doktora, bilo je dugo očekivani trudnoće u aprilu. U praćenje će biti samo ovdje.

Eugene:

Posmatrano u "Stork" klinici oko tri godine na IVF ne može riješiti u roku od dvije godine, napravili smo 2 oplodnje - sve bez rezultata. U decembru 2007. godine. To je bio prvi pokušaj IVF, na žalost, u trajanju od 10 tjedana trudnoće zamrznula reći da je bilo teško mentalno, onda ništa ne kažem, ali baš kratkom periodu smo napravili drugog pokušaja, ovo je sada 2 mjeseca synulka.

Klinika, liječenja neplodnosti, "Tata Mama i beba"

Best Miscelanea 2017

Adresa: Str. Gorky, 195

Telefon: (831) 4161-661, 4129-029.

Komentari o IVF, "tata, mama i beba" klinike u Nižnji Novgorod:

Anna C .:

Moj pregled klinika "Tata Mama i beba" u Nižnji Novgorod doktor Melekhina-Torunovoy SN Zahvaljujući njoj sam majku divne sinove (IVF + ICSI). Klanjam!

Rima:

Hvala doctor Reprodukcija Komarova E. U klinici, "Tata mama i beba." Wonderful doktor. 1. pokušaj, bio sam 39 - kćeri! Srca hvala!

Dean L:

Pažljivo pristup liječnika pacijenta. Nema žurbe.

Klinika "Elegra"

Miscelanea picture 2017

Adresa: 603000, Nižnji Novgorod, ul. Zvezdinka, d. 18

Telefon: +7 (831) 4397714, +7 (831) 4341762

Komentari klijenata klinike:

Aleksandar:

Obratio nekoliko puta za testove na IVF. Došla je po dogovoru, nije bilo reda. Čitav osoblje je vrlo ljubazno i ​​nalazi se samo klijentima. Bio sam iznenađen da su doktori na ovoj klinici mladih (do 30 godina). Barem one s kojima sam morala da komunicira. Klinika se nalazi u srcu grada. Rezultati analiza su pripremljeni brzo i na vrijeme. I sve je uređeno!

Natalia:

Za neplodnost klinika radi jako dobro u Nižnji Novgorod "Elegra" Čuo sam od prijatelja da je divan doktor. Prezimena se ne mogu sjetiti sada. Smatra se jednim od najboljih ginekologa u Nižnji Novgorod. Moj prijatelj tamo radio IVF, a sada joj je dijete za godinu dana. I, na žalost, nije dobio na to, ali se nadam da će u narednih 3 mjeseca stići, previše.

samara grad

Miscelanea images 2017

Klinika "ECO"

Adresa: G. Samara, itd Karl Marx, 6 ..

Telefon:.: +7 (846) 247-90-01

Komentari klijenata klinike:

Jan:

Ja u potpunosti saosećam sa onima koji su napustili pozitivne povratne informacije o osoblju klinike, tu je stvarno bez izuzetka, radnici su vrlo simpatičan i kulturni ljudi. Lično, ja sada položio ispit i liječenje Anna Alexandrovna Ryzhov, vrlo je odziv i pažljiv osoba, uvijek lucidno objašnjava sve teške medicinske nijanse. Veliko hvala joj.

Elena:

Za 8 godina moj suprug i ja nisam imao djecu. Obrađeno u IIR, "on i ona", iscelitelji, i tako dalje. D. sve uzalud. U jednom trenutku odlučili smo da sve iznova početi u klinici "ECO". Sve dosadašnje istrage, ispitivanja uzeti, opet ništa ne povrati, osim zaostalih testova. Anna A. Ryzhov - hvala vam puno za odgovorno i pažljivo stav, moj mir, za svoj strpljenje i izdržljivost. Hvala vam na kćer.

Klinika "idk"

Miscelanea wallpapers 2017

Adresa: G. Kharkov. Entuzijasta, d. 29 (čl. Metro Sport)

ili b. Samara, ul. Novo-Sadovaya, d. 139 (u Rockets, stambeni kompleks "Star")

Telefon:.: +7 (846) 933-82-82, + 7 (846) 342-62-62 ( "Tajne operacije" na ulici entuzijasta.)

+7 (846) 270-32-08, +7 (846) 270-32-09, + 7 (846) 342-62-62 ( "Tajne operacije" na Novo-Sadovaya street.)

Web stranica: www.mc-idk.ru

Komentari klijenata klinike:

Mila:

Svi neplodnim parovima, pogledajte ovoj klinici! Centar super! Doktori su odlični! Nije tako šik interijere, i, znate, tu su redovi, ali... ! Moto ove klinike - rezultat! Bio sam odmah mogao utvrditi uzrok neplodnosti, za razliku od drugih, smatra se strmim u našem gradu klinikama.

Jeanne:

Ja bih da se zahvalim na cijeli tim za IDK kliniku ljubaznost i profesionalnost. Decembar 17, 2010 naš sin je rođen Dania. Prije osamnaest mjeseci, došao sam do DCO o pripremi za trudnoću, poredani sa identificiranim problemima, prošao testove, dugo očekivani trudnoće. Čitav period trudnoće, ja sam također zabilježene u IIR - više ne želi da ide u redovnu bolnicu, jer je važno da se uvijek žele samo primati kvalitete zdravstvene zaštite i pozitivne emocije. Do ove posete lekarima posebno ginekologa uvijek izazvao mene stres, ali kada sam došao u bolnicu, shvatio sam: nemoguće je ići na prijem bez živaca, znajući da će sve biti dobro.

Gradu Rostov na Donu

images 2017: Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije Miscelanea

Klinika "Genome"

Adresa: G. Rostov na Donu, ul. 21 linija, d. 8

Telefon:.: +7 (863) 253-17-22

Komentari klijenata klinike:

maria:

Bilo je u ovoj bolnici dugo, dugo vremena je tretirana, predat mnoge analize, bez njih, na žalost, bilo gdje! Klinika je kao što je već dom! Ja zamisliti ne mogu dugo, ali da se povuče ovaj nije došao odmah kod doktora. IVF je ispostavilo da je prvi pokušaj! To košta puno vremena i živaca, novac! Ali rezultat je vrijedno toga!

Ella:

Moj suprug i ja smo imali nekih problema sa prirodnim začeća, i otišli smo dugo u različitim klinikama i doktorima. Dakle, klinika "Genome" Preporučujemo dovoljno pametna androloga. U "gen" preporučuje se da se preda analizi naprednih sperme. On je tvrdio svoj pravac, tako da je u "genom" ispitao sperme ne ručno pod mikroskopom, a neke vrlo dobre moderne i sperme, ne samo u Rostov. Stoga, rezultati daje računalo. Osim toga, kad smo došli u "Genome" je rečeno smo da sperma ne može donijeti sa sobom, i morate uzeti ejakulat samo u njima. I u prethodne 3 mjesta na kojima smo prolazili, mi smo uvijek rekao da ponesu sa sobom. Vjerovatno je rekao da daju najobjektivniji rezultat.

Miscelanea: Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije | Images 2017

Klinika "Centar za humanu reprodukciju i IVF"

Adresa: G. Rostov na Donu, ul. Mechnikov, d. 43

Telefon:.: +7 (863) 235 87 77

Komentari klijenata klinike:

Catherine:

Ja sam IVF maj u centru. Ispostavilo se da je 1 puta. Sada sam na 16. tjedan. Uživao sam ga. Doktor Imao sam Kazantsev T . I nakon pozitivnog hCG je došao do nje podešavanje podrške i ultrazvuk. Tada sam prebačen u Levchenko, ona je trudna. Profesionalni pristup. To je, shvatio sam, a rezultat, ja im se zahvaljujem puno.

Larissa:

U ovoj klinici zadovoljan odnosom doktora pacijentima, sve učinjeno vrlo efikasno i profesionalno. Nedavno sam napravio u IVF klinici i bio je zadovoljan rezultatom.

Khabarovsk grad

Images: Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije | Miscelanea 2017

Klinika "Perinatal centar"

Adresa: G. Khabarovsk, ul. Istomin, D. 85

Telefon:.: +7 (4212) 451-93-0, +7 (4212) 451-96-9

Komentari klijenata klinike:

Lily:

Na račun pomoći još ne znam. I prvi put posjetio, vratio se kući zadovoljan. Sve je predivno. Nova oprema. Dobro brigu o pacijentima. Svi unosi na snimanje telefona, redovi ne moraju čekati pola dana, organizacije su dobro promišljene. I za to su vam hvala puno. Iako nije potrebno da sjedi u zagušljivoj atmosferi i čekaju svoj red.

Inna:

Sve mi se dopalo, počevši od odnosa osoblja, i završava sa ukupno boravak s djetetom! Kuća ima dvokrevetne i jednokrevetne sobe, sve moderno! I porođaja i razdvojiti. Do drugo dijete ću ići samo tamo.

Irkutsk city

photos 2017: Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije Miscelanea

Klinika "Majka i dijete"

Adresa: G. ul. Puškin, d. 8 i

Telefon:.: +7 (3952) 63-03-79, +7 (3952) 63-03-87

Komentari klijenata klinike:

Anna:

Više od godinu dana je uočena u Topshinoevoy Rimma Konstantinovna - osetljiva, pažljiv i kompetentnih stručnih i ljudi. Danas, to je moj dugo očekivani trudnoće. Vrlo zadovoljan sa lekarom i workflow klinike.

Claudia:

Mogu vam reći o Irkutsk klinici "Majka i dijete". Ovo je odličan medicinski centar. Ja to stvarno sviđa. Postoji i liječenje pacijenata na visokom nivou, da su mnogi doktori moraju naučiti ovo. Nisam mogao dobiti trudna već više od 10 godina. Sa ovim rezultatom na centralnom lice. Ogroman zahvaljujući njima, uspjeh u radu i prosperitet.

Vladivostok grad

photos Miscelanea 2017

Klinika "Centar Saint Mary ’

Adresa: G. Vladivostok, ul. Kalinina, d. 275

Telefon: +7 8 (423) 268-48-53 ;. +7 8 (423) 268-48-53

Komentari klijenata klinike:

tatiana:

Nismo mogli da zatrudnim za 8 godina, bili smo tretirani u različitim bolnicama i različitih doktora. Onda se okrenuo na "centar Santa Maria u martu prošle godine. Kao rezultat toga, u maju prošle operacije, liječenje hormona i onda u novembru, mi smo bili u stanju da zatrudni. Doktor postaviti samo na pozitivan stav, sve dobro objasnio, ako je potrebno čak i slikao da bude jasnije. Iako sam dugo oklijevao da li da radim IVF.

Jeanne:

Ja sam sada vlasnik divno dijete sa ovoj klinici. Sa mnom ima vrlo ljubazno ćaskao tokom cijelog perioda trudnoće. I što je najvažnije, nakon što je prvi testovi su bili u stanju napraviti ispravne dijagnoze, a kad sam bila trudna. Ja ću se planira drugo dijete samo tamo.

Saratov grad

Većina ivf klinike rusije. Kontakti, adrese, grafikoni, recenzije Miscelanea 2017 year

Klinika "Klinika Doktor Paramonov"

Adresa: G. Saratov, ul. Tehnički, d. 10 i

Telefon: 8 +7 (8452) 03/03/66

Komentari klijenata klinike:

Elena:

Klinika je bio lično sa osobom. Red nije bio i zadovoljan. Gledao sam kod doktora, na prijemu koji je moj muž i ja smo bili zadovoljni. Odnos je bio pažljiv, on je na raspolaganju da objasni i propisati liječenje, koja ne ide dalje od adekvatnosti, vrlo je zadovoljan. Kao rezultat toga, imali smo sina.

snaga:

Sam volio kliniku. Na kraju krajeva, kada plaćamo novac, želim da i odnos prema njemu bilo prikladno, a ne grubost i boorishness. Tu je odnos tamo. Ne samo ja se slažem sa onim što testovima potrebno je da ga uzme u njih. Takođe sam više puta rekao da možete uzeti, koji je pogodan za nas, što je još važnije, donijeti rezultate. Dodatni testovi ne daje. Dovoljno je da pozovete na internet listu testova, i čini se takav popis.

Ako vam se sviđa naš članak i imate misli o tome, udio sa nama! Za nas je vrlo važno znati vaše mišljenje!

Stork IVF klinike u Nižnji Novgorod Video.

Podijeli Sa Prijateljima
Prethodni Članak
Sljedeći Članak

Ostavite Svoj Komentar